Αυτοκίνητο/Μηχανή

κλειδαράς 24/7

Το κατάστημα μας έχει όλες τις απαραίτητες άδειες που χρειάζεται. Οι πελάτες μας είναι η προτεραιότητα μας και η εμπιστοσύνη που τους εμπνέουμε το κλειδί της επιτυχίας. Οι συνεργάτες μας είναι σε ετοιμότητα 24ωρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα. Καλέστε μας να πάσα στιγμή στο 6970133333 ή στο 210 7777779.

Υπηρεσίες κλειδαράς

Ο πιστοποιημένος κλειδαράς Μαθιουδάκης Μάριος και οι έμπιστοι συνεργάτες του βρίσκονται στη διάθεση σας 24ωρες το 24ωρο. Το κατάστημα βρίσκεται στα Νότια Προάστια Αττικής, στον Άγιο Δημήτριο. Παρέχουμε γρήγορες και οικονομικές υπηρεσίες σε όλη την Αττική .

Επιπλέον προσφέρουμε την αλλαγή στο κέλυφος του κλειδιού και την αντικατάσταση της παλιάς σας μπαταρίας. Προγραμματίζουμε κλειδιά immobilizer για όλες τις μάρκες αυτοκινήτου ( Mercedes, BMW, Audi, Seat, Porsche, Citroën, Peugeot, Fiat, Reno κλπ.) καθώς επίσης κλειδιά immobilizer μηχανές (Honda, Suzuki, Kawasaki, Yamaha, Piaggio, Aprilia κλπ.) Επίσης, αναλαμβάνουμε συντήρηση ή αλλαγή κλειδαριάς σε σκάφη και γεωργικά μηχανήματα.
Ψάχνετε για έναν κλειδαρά αυτοκινήτων άμεσα; το κατάστημα μας είναι εδώ για εσάς! Καλέστε στο 6970133333 ή 2107777779 και θα σας εξυπηρετήσουμε ανά πάσα στιγμή, προσφέρουμε 24ωρες υπηρεσίες κλειδαρά σε όλη την Αττική. Χάσατε τα κλειδιά του αυτοκινήτου σας; Μπλόκαρε η κλειδαριά σας; χρειάζεστε ένα επιπλέον κλειδί για το αυτοκίνητο; είμαστε εδώ για να σας εξυπηρετήσουμε όσο καλύτερα γίνεται.
Ο κλειδαράς κ. Μαθιουδάκης Μάριος και οι βοηθοί του στα Νότια Προάστια παρέχουν μία πληθώρα υπηρεσιών και προϊόντων για κλειδιά και κλειδαριές 24 ώρες το 24ωρο.

ekleidi.gr

Newsletter

Sign up to our newsletter

Verified by MonsterInsights